Diensten

Wij maken al je Pinterest dromen concreet! Hebben jullie hulp nodig bij styling, planning, uitzoeken van juiste leveranciers, creatief omgaan met budgetten, trouwkaarten, locaties of willen jullie volledig ontzorgd worden? Wij verzorgen jullie wensen op maat!

Ceremoniemeester

Alles is voorbereid om te gaan trouwen! Maar jullie willen je dierbaren onbezorgd laten genieten en niet belasten met deze verantwoordelijke taak. Something Borrowed, Something New verzorgt jullie trouwgasten een warm welkom, zorgt dat alle styling naar wens uitgevoerd wordt en dat alles op tijd gereed staat, om het draaiboek op rolletjes te laten verlopen. Jullie dierbaren hoeven niets te missen en kunnen samen met jullie onbezorgd genieten van jullie droomdag!

Style your wedding

Willen jullie de bruiloft zelf plannen en uitvoeren? Maar heb je hulp nodig de juiste styling items en leveranciers te vinden? Is het thema vintage, barn wedding, bohemien, beach of toch stijlvol sjiek… Wij besparen jullie de eindeloze zoektocht naar de juiste wedding must haves binnen jullie budget. Something Borrowed Something New beschikt over een groot netwerk om de perfecte items te leveren en jullie Pinterest wedding compleet te maken. Ben je toch op zoek gepersonaliseerde bordjes of cadeautjes voor de trouwgasten, een uniek prieel, wij maken dit speciaal voor jullie op maat! Alle styling en voorbereiding wordt tot tot in de puntjes verzorgd, zodat jullie hulptroepen op de dag onbezorgd aan de slag kunnen.

Your Wedding Theme Magazine

Is jullie wens een storytelling bruiloft, die jullie levensverhaal vertelt en waar alle details kloppen? SBSN brengt jullie unieke thema in kaart met een gepersonaliseerd stylingmagazine. In het stylingmagazine zijn per moment (ceremonie, borrel, gastenboektafel, diner, feest) alle benodigdheden uiteengezet die op locatie aanwezig moeten zijn om jullie verhaal compleet te maken. Dit magazine dient ook als handleiding voor alle toeleveranciers. Met als resultaat dat jullie gekozen thema tot in de puntjes wordt door gevoerd en één look & feel uitstraalt. Van save-the-date, uitnodiging en, kleuren, materialen, bloemen, hapjes, diner, desserttafel, cocktailbar, tot aan het cadeautje als dank aan jullie gasten. Met het Your Wedding Theme Magazine wordt jullie droombruiloft werkelijkheid!

WEDDINGPLANNING van A tot Z

Hebben jullie geen tijd door een drukke baan of willen jullie zonder stress van jullie verloving genieten?

Something Borrowed Something New verzorgt jullie droom bruiloft, op maat tot in ieder detail van a – z. Hoe een huwelijk gevierd wordt, zegt alles over wie het koppel samen zijn. Van het thema naar uitnodiging, ontvangst van de gasten, ceremonie, diner tot bruidstaart en het cadeautje voor de trouwgasten! Elke element kan naar eigen wens worden gevormd. Wij zorgen dat jullie niets anders rest dan genieten van de verloving!

Trouwen in het buitenland

Trouwen in de Ardennen, Aruba, Ibiza, Bali of op een andere idyllische plek… Hebben jullie die droomplek al gevonden of nog op zoek naar een plek met witte stranden, een mooi groen heuvelachtig gebied, romance in Paris of toch ergens in de bergen… Something Borrowed Something New verzorgt bruiloftstyling, weddingplanning, ceremoniemeesterschap buiten de grenzen!

a

Never Hesitate, always ask

Wil je meer informatie over onze diensten en mogelijkheden, neem gerust contact op. Wij luisteren graag naar jou wensen en bieden een oplossing met liefde.